Άμα δε σε θέλει καθόλου...

Άμα δε σε θέλει καθόλου...

Η τύχη είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός έκανε παιχνίδι, αντάξιο των παλιών, καλών εποχών… όμως έφυγε με άδεια χέρια από το Μπαλαϊδος.

Επί 70 λεπτά ήταν η ομάδα που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο. Η τύχη όμως του γύρισε την πλάτη. Και του την γύρισε σε πολλές περιπτώσεις.

[ads2]

Η μεγαλύτερη ίσως ατυχία της ομάδας να ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης. Ένας διαιτητής που αρνήθηκε ξεκάθαρο πέναλτι στον Ιμπάρμπο στο 67, ενώ ακύρωσε και το γκολ του Μπεργκ. Στην περίπτωση του γκολ, ίσως ήταν απλά πολύ αυστηρός. Το πέναλτι όμως ήταν ξεκάθαρο.

Εκτός από τον διαιτητή όμως, ήταν και οι τόσες κλασσικές ευκαιρίες οι οποίες χάθηκαν. Ευκαιρίες οι οποίες θα μπορούσαν να χαρίσουν στο Τριφύλλι κάποιο τέρμα.

Τέλος… Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω ήρθε και το 2ο γκολ της Θέλτα. Ένα γκολ στο οποίο η μπάλα ”έγλυψε το κεφάλι του Μολέδο και κατέληξε στην απέναντι γωνία της εστίας του Στιλ. Και δυστυχώς ήταν ένα γκολ το οποίο ίσως παίξει πολύ μεγάλο ρόλο για τη διαφορά ενεργητικού-παθητικού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News