Αλβίνα: «Αυτά μου είπε ο Βέρμπιτς στο τηλέφωνο - Τα έχω με παίκτη του Ολυμπιακού!»

Αλβίνα: «Αυτά μου είπε ο Βέρμπιτς στο τηλέφωνο - Τα έχω με παίκτη του Ολυμπιακού!»

Μεγάλη κουβέντα έχουν σηκώσει τις τελευταίες μέρες οι πρόσφατες αναρτήσεις της πρώην συντρόφου του Μπένιαμιν Βέρμπιτς και μοντέλο, Αλβίνα Τσαρένκο.

Το μοντέλο από την Ουκρανία ισχυρίζεται πως έχει δεχθεί εκατοντάδες μηνύματα από οργισμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού και εκείνη ξεκαθάρισε τη θέση της στο Instagram με «επιθετικές» τοποθετήσεις ενάντια του Σλοβένου ποδοσφαιριστή.

Περισσότερα ανέφερε σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα fanday.net:

Για τις απειλές από οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Όταν βλέπετε αναρτήσεις για τον Βέρμπιτς, αυτό το κάνω ως τελευταία λύση για να επηρεαστεί. Έχω βαρεθεί τους εκφοβισμούς από τους θαυμαστές του. Όταν τηλεφωνώ στον Βέρμπιτς και του λέω για το συγκεκριμένο πρόβλημα, εκείνος αδιαφορεί. ”Δεν με νοιάζει, δεν πρόκειται να μιλήσω γι αυτό!”, μου λέει χαρακτηριστικά.»

Για το γεγονός πως ο Βέρμπιτς δεν ξεκαθαρίζει τη θέση του: «Δεν θα το κάνει ποτέ αυτό. Ήξερε πολύ καλά ότι με απειλούσαν. Του το είπα και εγώ, αλλά και η νταντά του γιου μας. Φοβάμαι να αφήσω το παιδί μας με την νταντά να πάνε στην παιδική χαρά. Μπορεί να το κλέψουν λυσσασμένοι οπαδοί.»




Για την αιτία που δέχεται απειλές: «Ήξερα πως αν δημοσιοποιούσα τις ιστορίες μου για τον Βέρμπιτς, θα σήκωνα ένα κύμα αρνητικότητας προς το πρόσωπό μου. Έπρεπε να το κάνω, για να δείξω πως εκείνος ήταν λάθος. Δέχομαι απειλές, δεν τις παίρνω στα σοβαρά. Απειλούν τη ζωή τη δική μου και του παιδιού!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι οργισμένοι μαζί μου, γιατί ο Βέρμπιτς δεν παίζει καλά στην ομάδα και θεωρούν πως έχω αρνητική επιρροή στην καριέρα του. Διαφωνώ απολύτως με αυτήν την άποψη , γιατί εγώ με τον Βέρμπιτς δεν έχουμε καμία σχέση εδώ και πολύ καιρό.»

Για την προσωπική της ζωή και τον Ολυμπιακό: «Είμαι σε μια νέα σχέση με ένα νέο άνθρωπο αυτή την στιγμή. Λυπάμαι σε όσους δεν αρέσει που πηγαίνω στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Είμαι προσκεκλημένη στο ”Καραϊσκάκη”, δεν αγόρασα η ίδια εισιτήρια. Απλά πήρα το παιδί σε αγώνα της ομάδας του Ολυμπιακού, που δεν ήταν τόσο αργά, μιας και έχει μεγαλώσει και καταλαβαίνει.»




Για το «άκυρο» στη Λεωφόρο: «Ήθελα να πάρω το παιδί και να δούμε ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού τον Αύγουστο στη Λεωφόρο. Ο Βέρμπιτς είπε στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας να μην μας επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο. Για να καταλάβετε ποιο το ποιόν του σαν άνθρωπος και σαν πατέρας!»

Για τη νέα της σχέση: «Είμαι σε σχέση με ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, είναι πολύ δημοφιλής! Δεν θα πω το όνομά του για να μην προσβάλω περισσότερο τον Βέρμπιτς. Αυτό που θα σας πως είναι πως εκείνος δεν είναι από την Ευρώπη.»

Για την ιδιωτική ζωή του Βέρμπιτς: «Γνωρίζω πολλά πράγματα για εκείνον, μια διαφορετική πλευρά, αλλά δεν θα ήθελα να αποκαλύψω κάτι. Πάντα του δίνω το παιδί για να πάει μια βόλτα. Υπάρχουν περίοδοι που εκείνος δεν τηλεφωνεί ή δεν επικοινωνεί συχνά με το παιδί.»




Για το αν βοηθάει οικονομικά εκείνη και το παιδί: «Τον πρώτο καιρό δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ασχολήθηκα εγώ με την ενοικίαση του σπιτιού και τις δουλειές. Μάλλον, δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας ο Βέρμπιτς. Το να κλωτσά μια μπάλα με το παιδί του, δεν τον κάνει πατέρα. Εγώ και η νταντά του αλλάζαμε πάνες κι άλλα πολλά, εκείνος ποτέ!»

Για τον λόγο που χώρισε με τον Βέρμπιτς: «Μας δημιούργησε ψυχολογικό τραύμα ο πόλεμος στην Ουκρανία. Εκείνος είχε αγχωθεί με την κατάσταση, αλλά και με την εξέλιξη της καριέρας του. Υπήρξαν παρεξηγήσεις. Δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε, να συνεννοηθούμε, οπότε, αποφάσισα να ανοίξω άλλους ορίζοντες. Ξέμεινα από συναισθήματα για εκείνον, τον έβλεπα απλά σαν έναν γνωστό.»

Για τον αν υπήρξε απιστία από τον Βέρμπιτς: «Όχι δεν με απάτησε ποτέ. Στο ίντερνετ γράφτηκαν πολλά, αλλά ξέρω πως ήταν πιστός. Δεν ζηλεύω καθόλου. Εγώ μπορεί να κάνω ίντριγκες μεγαλύτερες από αυτόν. Το σημαντικό είναι πως να λειτουργεί μια οικογένεια. Εμένα με βλέπουν από το εξωτερικό μόνο σαν εικόνα. Ένα κορίτσι χωρίς μυαλό με ξανθά μαλλιά που εκθέτει τα β*ζιά και τον κ@λ@ στην οθόνη.

Στην πραγματικότητα μαγειρεύω πέντε φορές την ημέρα, φροντίζω τον γιο μου και κάνω τα πάντα για να νιώθει άνετα!»

Για το πως γνωρίστηκε με τον Βέρμπιτς και την απόφαση για παιδί: «Γνωριστήκαμε επί της ουσίας, μέσω κοινών γνωστών. Ήμουν σε ένα πάρτι και κάποιοι φίλοι του Βέρμπιτς με βιντεοσκόπησαν και του έστειλαν εμένα στο κινητό του. Τότε εκείνος άρχισε να μου στέλνει μηνύματα και συνειδητοποιήσαμε πως είμασταν γείτονες στο Κίεβο. Μια μέρα πεινούσε και του είπα να του μαγειρέψω, ήρθε σπίτι μου και μετά κλειστήκαμε μετά στην καραντίνα. Είχαμε συζητήσει για ένα παιδί, οπότε, δεν μπορώ να πω πως ήρθε τυχαία.»




Για το αν ο Βέρμπιτς συμβουλεύτηκε εκείνη για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Μια μέρα ήρθε σε εμένα στην Κροατία και με ρώτησε για την ιδέα να παίξει στην Ελλάδα. Του απάντησα θετικά πως ”ναι” θα ήταν μια καλή λύση, δίχως να ξέρω πολλά. Ο Βέρμπιτς είχε προτάσεις από το Βέλγιο και από άλλες χώρες. Ο Παναθηναϊκός ήταν η προτεραιότητά του, γιατί εκεί έπαιζαν οι Σπόραρ και Τσέριν. Είχαν συμφωνήσει οι τρεις τους να παίξουν στην ίδια ομάδα.»

Για την στάση της Ντιναμό Κιέβου: «Ξέρω πως στην Ντιναμό έδιναν στον Βέρμπιτς καλύτερα χρήματα. Αλλά ο Παναθηναϊκός είχε εντάξει ήδη τον Σπόραρ και τον Τσέριν, οπότε, αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο. Επίσης, δεν ήξερε τι θα συμβεί με το πρωτάθλημα στην Ουκρανία. Αν ήταν Ουκρανός θα έμενε 100% στην Ντιναμό.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News