Άλτμαν: «Επιτέλους γύρισα...»

Άλτμαν: «Επιτέλους γύρισα...»

Ο Όμρι Άλτμαν έπαιξε μετά 10 μήνες μετά την τελευταία του συμμετοχή και με μήνυμά του στο Instagram αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός.

Αναλυτικά:

«Μια ενθουσιώδης νύχτα για εμένα χθες. Έπειτα από 10 μήνες που δεν μπορούσα να βρεθώ στο γήπεδο, επιτέλους γύρισα για να κάνω αυτό που αγαπώ. Ευχαριστώ τους οπαδούς για την υποδοχή. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα όμως πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να παίξουμε την Πέμπτη με ενέργεια. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, την κοπέλα μου, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου, όλο το προσωπικό του Παναθηναϊκού που ήταν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο και μακρύ ταξίδι. Ιδιαίτερα ευχαριστώ το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και τον Μάνο Κασαπάκη που φρόντισε να είμαι πιο δυνατός από ποτέ. Τα λέμε την Πέμπτη…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News