Φόστερ & Νέντοβιτς «βομβάρδισαν» την Άλμπα, αλλά θέλει δουλειά η ομάδα!

Φόστερ & Νέντοβιτς «βομβάρδισαν» την Άλμπα, αλλά θέλει δουλειά η ομάδα!

Θετικά και αρνητικά συμπεράσματα βγήκαν από το δεύτερο δυνατό φιλικό του Παναθηναϊκού φέτος, με τους “πράσινους” να κερδίζουν την Άλμπα με 102-110 στην παράταση .

Το “τριφύλλι” στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επιπέδου Euroleague για φέτος επιβεβαίωσε πως ο Νέντοβιτς μπορεί να πάρει σουτ στα δύσκολα και πως αν είναι υγιής θα βοηθήσει, ενώ ο Όγκαστ έδωσε σημαντικές βοήθειες στη θέση “5” κάνοντας καλό παιχνίδι. Σε πολύ καλή μέρα ήταν και ο Φόστερ, ενώ ο Τζάκσον σήμερα έδωσε έμφαση στο δημιουργικό κομμάτι παρά στο ανασταλτικό.

Στα αρνητικά, οι “πράσινοι” έδειξαν αδυναμίες ανασταλτικά, τόσο στην περιφερειακή άμυνα, όσο και στο “5” – κυρίως όσο ήταν μέσα ο Παπαγιάννης, που δεν του πήγε το παιχνίδι -, ενώ ήταν φανερή η απουσία του Σαντ Ρος. Επιθετικά υπήρξαν στιγμές που έδειξαν να “κολλάνε”, ωστόσο σήμερα σούταραν με εξαιρετικά ποσοστά. Ξανά εκτός κλίματος Μποχωρίδης – Ουάιτ.

Η κανονική διάρκεια έληξε 92-92, με τον Παπαπέτρου -που ήταν εξαιρετικός σήμερα- να έχει την ευκαιρία (με το σκορ στο 92-91 υπέρ της Άλμπα) να δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό, ωστόσο έκανε 1/2 βολές στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί οι “πράσινοι” ήταν ανώτεροι και πήραν τη νίκη με 102-112, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Φόστερ.

Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News