Αλμπα Βερολινου - Παναθηναικος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (6/4)

Αλμπα Βερολινου - Παναθηναικος Live Streaming

Αλμπα Βερολινου – Παναθηναικος | Alba Berlin – Panathinaikos Live Streaming: Η κανονική περίοδος της Euroleague οδεύει προς το τέλος της και οι ομάδες κλείνουν τα εξ αναβολής παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να βελτιώσει τη θέση του στην τελική κατάταξη στον εκτός έδρας αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου. Τζάμπολ στο Άλμπα-Παναθηναϊκός στις 21:00.

Η γερμανική ομάδα έχει μείνει -όπως και ο Παναθηναϊκός- εκτός οκτάδας και κατ’ επέκταση δεν έχει στόχους στα δύο τελευταία ματς της σεζόν. Εκτός φυσικά από ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Ακόμη και να κάνει δύο νίκες και να φτάσει τις 13, υστερεί σε όλες τις ισοβαθμίες και μένει εκτός post season.

Πάντως, τα πηγαίνει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Στα έξι τελευταία της παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετράει πέντε νίκες και μόλις μία ήττα. Η μοναδική φορά που έχασε ήταν πριν από δέκα μέρες από την Μπαρτσελόνα εντός έδρας.

Αν είχε καταφέρει να νικήσει και τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας, τότε ενδεχομένως και να είχε ελπίδες για είσοδο στην οκτάδα. Έστω κι έτσι όμως, έχει παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πρόσωπο και θέλει να βελτιώσει το ρεκόρ στην έδρα της (7-6). Οπότε αναμένεται να εμφανιστεί συγκεντρωμένη στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από τη νίκη, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ολοκληρώσει αυτή τη χρονιά και να την αφήσει πίσω του, ρίχνοντας το ενδιαφέρον του στις εγχώριες διοργανώσεις. Ήταν μία πολύ κακή σεζόν για το «τριφύλλι», που για πρώτη φορά στην ιστορία του βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Euroleague.EuroLeague Live Streaming

Αλμπα Βερολινου – Παναθηναικος Live Streaming: Όσα είπε ο Πρίφτης

Αλμπα Βερολινου – Παναθηναικος Live Streaming: Τι λένε στην Άλμπα

 

Αλμπα Βερολινου – Παναθηναικος: «Αγκάθι» τα εκτός

Το μεγάλο πρόβλημα των «πράσινων» ήταν και φέτος τα εκτός έδρας παιχνίδια. Μέχρι στιγμής έχει δώσει 12 ματς, πανηγυρίζοντας μόλις μία νίκη και αντίστοιχα μετράει 11 ήττες! Η μοναδική επικράτηση ήταν πριν από περίπου ένα μήνα στις 11 Φεβρουαρίου στη Γαλλία επί της αδιάφορης Βιλερμπάν.

Τώρα οι αθλητές του Πρίφτη θα προσπαθήσουν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους, έχοντας πάντα στο μυαλό τους και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί την προσεχή Δευτέρα στο ΟΑΚΑ. Μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός μετράει οκτώ νίκες και θέλει ακόμη μία για να αποφύγει την τελευταία θέση, όπου ήδη βρίσκεται η Ζαλγκίρις.

Αλμπα Βερολινου – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

Δείτε τον αγώνα με ένα κλικ εδώ

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News