Αλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης 87-86: Οι πόντοι των παικτών του τριφυλλιού

Να συνεχίσει την ανοδική πορεία θέλει ο «εξάστερος».

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Άλμπα Βερολίνου στην Γερμανία (21:00), σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την  19η αγωνιστική της Euroleague. O «εξάστερος» βρίσκεται σε διαρκή άνοδο στην απόδοσή του, προερχόμενος από μεγάλες νίκες. Αρχικά επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης στο τελευταίο εντός έδρας ματς (86-85), ενώ στη συνέχεια έκαμψε και την αντίσταση της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια (83-69), παραμένοντας πρώτος στην εγχώρια λίγκα.

Όπως είναι φυσιολογικό η ψυχολογία ανεβαίνει, ενώ και τα χαμόγελα στο πράσινο στρατόπεδο αυξάνονται. Να σημειωθεί ότι ακολουθεί ακόμα μία εκτός έδρας αποστολή στην Ευρώπη κόντρα στην Φενέρ (Παρασκευή), ενώ την Δευτέρα είναι το απόλυτο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με έπαθλο την πρωτιά της κανονικής διάρκειας.

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports PrimeHD.

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Είναι μια δύσκολη εβδομάδα αυτή που έρχεται, αν βάλουμε και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι μια εβδομάδα που έχουμε αρχίσει να μαζευόμαστε, όμως τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν μας αφήνουν μεγάλο χρόνο για προπόνηση μέσα από τους αγώνες μπορεί να διατηρηθεί ο ρυθμός και να μας κάνει καλό. Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια με Άλμπα Βερολίνου και Φενέρμπαχτσε. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να κλείσουμε τη σεζόν πιο θετικά από ό,τι πήγε το μεγαλύτερο κομμάτι της χρονιάς», το σχόλιο του Δημήτρη Πρίφτη για την δύσκολη εβδομάδα που έχει η ομάδα του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News