Άλμπα - Παναθηναϊκός: Η δωδεκάδα του τριφυλλιού

Άλωσε το εξοχικό ο Παναθηναϊκός - Φάπα στον πελάτη

Μετά από 21 μέρες απραξίας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη δράση αντιμετωπίζοντας την Άλμπα στο Βερολίνο για την 26η αγωνιστική (21:00, Novasports 1).

Οι δύο ομάδες έχουν απλώς μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, καθώς το «τριφύλλι» είναι στη 15η θέση (9-14) και η γερμανική ομάδα στη 16η (8-17).

Οι «πράσινοι» έχουν πραγματοποιήσει ελάχιστες προπονήσεις και αναμφίβολα θα είναι επηρεασμένοι, ενώ το έργο τους δυσχεραίνουν οι απουσίες.

Ο δε Μάριο Χεζόνια που έφτασε χθες στην Αθήνα, θα περιμένει την Κυριακή για να κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Άρη. Δεν αποκλείεται ακόμη και κάποιοι παίκτες που πήγαν στο Βερολίνο να μην χρησιμοποιηθούν, εφόσον κριθούν αγωνιστικά ανέτοιμοι.

Η Άλμπα θα παραταχθεί επίσης με κάποιες απουσίες. Ο Αΐτο Ρενέσες δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκρέιντζερ, Ολίντε και Γκιφάι, ενώ αμφίβολο είναι αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο σέντερ Κράιστ Κουμάντζε που αποκτήθηκε στο φινάλε των μεταγραφών.

Στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Άλμπα που ξεκινάει σε λίγη ώρα θα βρίσκεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αν και ήταν αμφίβολος για τη συμμετοχή του, προτιμήθηκε από τον Ισραηλινό τεχνικό να είναι στην δωδεκάδα του αγώνα με τον Λευτέρη Μαντζούκα να μένει εκτός.

Αναλυτικά η 12αδα: Γουάιτ, Μποχωρίδης, Μήτογλου, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, Όγκαστ, Μπέντιλ, Μακ, Καλαϊτζάκης, Σαντ-Ρος, Βουγιούκας, Δίπλαρος

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News