Αλλού είναι το πρόβλημα

Αλαφούζος: «Υπήρχε ακραία εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού»

Τα πραγματικά προβλήματα του Παναθηναϊκού δεν αφορούν τα πρόσωπα που τρέχουν την ομάδα στο αγωνιστικό σκέλος.

Ακόμα και αν πετύχουν το ταβάνι των στόχων που μπορεί να πιάσει ο σύλλογος, μια πορεία στο κύπελλο και η 3η-4η θέση είναι πολύ κατώτερα από το πραγματικό του μέγεθος.

Φέτος βάσει του συγκεκριμένου πλαισίου που υπήρχε ήταν δεδομένο από πολύ νωρίς πως τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και χρειάζονταν αλλαγές.

Το λάθος, λοιπόν, του Γιάννη Αλαφούζου δεν είναι πως έπραξε, αλλά πως για ακόμα μία φορά έπρεπε να έρθει η καταστροφή για να αποφασίσει να πάρει αποφάσεις. Άργησε να ασχοληθεί με όσα συνέβαιναν στην ομάδα, δεν έπαιρνε αποφάσεις κι έφτασε να πιεστεί αφόρητα από το περιβάλλον του για να αλλάξει τον Πογιάτος που κανονικά θα έπρεπε να αποτελέσει παρελθόν το επόμενο δευτερόλεπτο που είπε στους παίκτες του στο Κορωπί ότι έχασαν από τον… πρωτοπόρο.

Ο “Mr. SKAI” πολλές φορές λειτουργεί κυκλοθυμικά. Εσχάτως ήρθε σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, μίλησε ακόμα και με Έλληνες ποδοσφαιριστές, κατάλαβε, από αυτά που άκουσε πως η ομάδα δεν πάει πουθενά με το ισπανικό δίδυμο κι έτσι αποφάσισε την καρατόμησή τους…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News