Άλλος Πούγγουρας σε σχέση με πέρσι

Άλλος Πούγγουρας σε σχέση με πέρσι

Η είδηση ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα είναι έτοιμος τον Φεβρουάριο δείχνει πως ο Φραν Βέλεθ ίσως χρειαστεί να προσφέρει υπηρεσίες σε μερικά ακόμα παιχνίδια ως αμυντικός μέσος.

Ο Ισπανός δεν είναι τίποτα φοβερό, μα είναι προτιμότερος δίπλα στον Μπαρτ Σένκεφελντ, παρά στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Το αναφέρουμε επειδή φέτος ο Αχιλλέας Πούγγουρας δεν θυμίζει σε τίποτα τον περσινό εαυτό του. Στα τρία παιχνίδια του 2021 το αμυντικό ντουέτο του Έλληνα με τον Ολλανδό δέχτηκε φάσεις με όλους τους τρόπους.

Έφαγαν μπαλιές στην πλάτη τους, δημιούργησαν πρόβλημα με ατομικά λάθη (ο Αχιλλέας κυρίως), άφηναν μεταξύ τους αποστάσεις, τους έβαλαν πλάτη οι αντίπαλοι φορ κι είχαν θέματα τόσο στον τρόπο που λειτούργησαν βαθιά μέσα στην περιοχή όσο κι έξω από αυτήν.

Είναι δεδομένο πως φέτος δεν γίνεται να πάρει ο Πούγγουρας φανέλα βασικού, αφού δεν λειτουργεί αποτελεσματικά και δεν έχει την περσινή ηρεμία στις κινήσεις του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News