«Άλλοι» παίκτες σε σχέση με πέρυσι, περιμένοντας Σένκεφελντ και Κουρμπέλη

«Άλλοι» παίκτες σε σχέση με πέρυσι, περιμένοντας Σένκεφελντ και Κουρμπέλη

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μας έχει προσφέρει κάμποσες έντονες αλλαγές συναισθημάτων μέχρι σήμερα, όμως παρά τις δύο εκτός έδρας ήττες του, είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Έχει το θράσος και την ορμή που απορρέει από την φανέλα του, παίζει παιχνίδι κυριαρχίας, έχει βάλει στο ροστερ Βιτάλ, Πέρεθ, με τον Αλεξανδρόπουλο διαθέτει περίσσευμα τρεξιμάτων και το σημαντικότερο έχουν βελτιωθεί κάμποσοι παίκτες από πέρυσι.

Ο Καρλίτος απλά είναι δύσκολο να περιγραφεί, σοβαρότερος δείχνει ο Χατζηγιοβάνης, περισσότερο αεράτος ο Χουάνκαρ, εξαιρετικός ο Ιωαννίδης (στο ματς με τον Αρη έπαιζε την άμυνα του Μάντζιου μόνος του) ενώ ακόμα πιο ξεψάρωτος δείχνει ο Αλεξανδρόπουλος.

Προφανώς η ομάδα έχει αδυναμίες στην ανασταλτική της λειτουργία, αλλά εκεί έχει πέσει και θύμα ατυχίας μιας και δεν είχε ο προπονητής Κουρμπέλη και Σένκεφελντ την εποχή που μόνταρε την 11άδα.

Εφόσον επιστρέψει ο Ολλανδός και ο κάπτεν η άμυνα θα είναι πιο αξιόπιστη και το κέντρο θα διαθέτει πληθώρα επιλογών.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News