Άλλο επίπεδο με Βιγιαφάνιες

Άλλη μπάλα με ΚΑΝΟΝΙΚΟ πασαδόρο!

Τα κέφια Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ και τα τρεξίματα του Αλεξανδρόπουλου αποτέλεσαν τη σωσίβιο λέμβο του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Τα κέφια Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ και τα τρεξίματα του Αλεξανδρόπουλου αποτέλεσαν τη σωσίβιο λέμβο του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Αιτία για χαμόγελα το ανέβασμα του Ζαγαρίτη κι η καλή κατάσταση του Αλεξανδρόπουλου, η ανάπτυξη των νέων παιδιών μπορεί να ξαναβγάλει το τριφύλλι στον αφρό και κυρίως να αποτελέσει βάση σε οικονομικό επίπεδο πάνω στην οποία θα μπορεί να στηριχτεί το κλαμπ τα επόμενα χρόνια, μέχρι τέλοσπάντων να τορπιλιστεί εκ των έσω ακόμα μία προσπάθεια.

Ο δυναμισμός κι ο no fear χαρακτήρας του Σωτήρη φάνηκαν από τα πλέι οφ και τα φιλικά, είναι αδιανόητο στο χάλι που βρισκόταν η ομάδα το περασμένο διάστημα να μην έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο.Μαζί με Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Μαουρίσιο πρόσφεραν κάμποσες καλές στιγμές στο ΟΑΚΑ, οι προαναφερθέντες αγοράστηκαν για να γίνουν βαρόμετρα αναφορικά με το πόσο λειτουργική θα είναι η επίθεση.

Μπορούν να κρατήσουν μια άμυνα στην τσίτα με την ικανότητά τους να δημιουργούν και να μένουν επιθετικοί εκτελώντας αρκεί να βρεθούν κεντρικοί μέσοι να απελευθερώσουν την ορμή τους προς όφελος της ομάδας.

Ο Βιγιαφάνιες είναι το Α και το Ω του Παναθηναϊκού στην κυκλοφορία, η απουσία του τόσους μήνες καθιστούσε τη δημιουργική δυνατότητα του τριφυλλιού πολύ limited.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News