Αλλιώτικη περιφέρεια, διαφορετική φιλοσοφία

Κάτας μετά τη βαριά ήττα: «Αυτά είπα στους παίκτες μου...»

Για ομάδες που βρίσκονται σε στάδιο χτισίματος και προβληματικής χημείας, η άμυνα είναι πολύ πιο σημαντική από τα τρίποντα και από τα καρφώματα.

Για ομάδες που βρίσκονται σε στάδιο χτισίματος και προβληματικής χημείας, η άμυνα είναι πολύ πιο σημαντική από τα τρίποντα και από τα καρφώματα.

Το αναφέρουμε ενόψει του αγώνα με την Βαλένθια, με το τριφύλλι να παίζει πια για το γόητρό του αλλά να καλείται να δείξει πράγματα ως το τέλος της Ευρωλίγκας που θα του δώσουν ώθηση να ξεπεράσει τους εγχώριους σκοπέλους στο δρόμο προς ακόμα ένα νταμπλ.

Μετά και την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός από το φθινόπωρο είναι η μόνη ομάδα που σχεδόν ανά 15 μέρες παίζει με αλλιώτικη γραμμή περιφερειακών.

Πρώτα ο Τζάκσον, μετά ο Σάικς, μετά ο Μακ, μετά η σκέψη να στείλουμε τον Σαντ Ρος στο «3», έχοντας αποτύχει να τον κάνουμε κομβικό στο «1», ένα μπέρδεμα γενικώς.

Σαν να μην έφτανε στο σύλλογο ότι φέτος παίρνει σταθερότητα μονάχα από Παπαγιάννη-Μήτογλου στους ψηλούς, προσπαθεί εδώ κι εβδομάδες να καλλιεργήσει αυτοματισμούς ανάμεσα σε παίκτες που προέρχονται από διαφορετικό ταχυδρομικό κώδικα, για να μην αναφέρουμε και το πιο βασικό, ότι ο Οντέτ Κάτας είναι άλλης φιλοσοφίας συγκριτικά με τον Γιώργο Βόβορα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News