Αλλιώς τα περίμενε ο Λούκας!

Παναθηναϊκός: Πως να βγεις στο ξέφωτο αν δεν είσαι οχυρωμένος;

Αδυνατούμε να καταλάβουμε τη μεγάλη πτώση στην απόδοση του Λούκας Βιγιαφάνιες που εδώ και ένα χρόνο είναι εξαφανισμένος.

Όταν ανακοινώθηκε η επιστροφή του χαρήκαμε, διαβάσαμε να λέει πως χρωστούσε κάτι στους οπαδούς γιατί το πρώτο του πέρασμα από το κλαμπ ήταν σύντομο και περιπετειώδες.

Το ξέραμε από την πρώτη του θητεία ότι ο Λούκας είναι δύσκολος άνθρωπος για να τον καταλάβει κανείς. Παραμένει όμως εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο τύπος είχε πάντα στο μυαλό του την επιστροφή στην Ελλάδα, μολονότι τα χοντρά λεφτά τα πήρε στο εξωτερικό.

Η μόνη εξήγηση για αυτό που μπορούμε να δώσουμε είναι ότι εδώ ένοιωσε ίσως πρώτη φορά σημαντικός.

Ίσως να πίστεψε ότι εδώ θα είχε το ακαταλόγιστο όντας από τους αγαπημένους της εξέδρας όμως οι οπαδοί στην Ελλάδα πάντα ξεσπούν όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά σε εκείνους που αμείβονται καλά. Ο Βιγιαφάνιες έχει συμβόλαιο 600 χιλιάρικα και δεν έχει κάνει το παραμικρό για να τα δικαιολογήσει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News