Άλλη ομάδα με τέτοιον Νέντοβιτς!

Με Ίαν... πήρε φόρα για Μπάγερν, εύκολα τον Κολοσσό

Απολαυστικός ο Νεμάνια Νέντοβιτς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό μετά από δύο σερί προβληματικά παιχνίδια στην Ισπανία κατά την διεξαγωγή της Ευρωλίγκας.

Απολαυστικός ο Νεμάνια Νέντοβιτς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό μετά από δύο σερί προβληματικά παιχνίδια στην Ισπανία κατά την διεξαγωγή της Ευρωλίγκας.

Τα παιχνίδια της Basket League αποτελούν καλή ευκαιρία για ξεμπούκωμα και χτίσιμο αυτοπεποίθησης με τον Σέρβο να βρίσκει το χέρι του και στο πρώτο ημίχρονο να εκτελεί συστηματικά από τα 7 μέτρα!

“Αλλη” ομάδα κοουτσάρει ο Γιώργος Βόβορας όταν ο Σέρβος μπόμπερ νοιώθει καλά, το…αφήνιασμα του λειτουργεί ως βασικό υποστηρικτικό κομμάτι ζωτικής σημασίας στην παραγωγή, με τη δυνατότητα που έχει να παίζει με τον προσωπικό του αντίπαλο προτάσσοντας την ασυναγώνιστη επιθετικότητά του.

Προφανώς όταν ο Νεμάνια σκοράρει κατά βούληση το ξενέρωμα από τα σερί εύστοχα σουτ απλώς τσακίζει τον αντίπαλο και δίνει σιγουριά στους συμπαίκτες του, θυμάστε τι έγινε με τη Φενέρ.

Ο Νέντοβιτς αλλάζει τους συσχετισμούς στο παρκέ αποτελώντας τον πυλώνα στο compact οικοδόμημα που προσπαθεί να δημιουργήσει ο κόουτς. Η περιφερειακή ευστοχία και η μαχητικότητα είναι καταλυτική στην υποστήριξη της στρατηγικής του προπονητή.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News