Αλλάζει τον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος - Επαφές με ατζέντηδες για selling club

Οικονομικός «χάρτης» της νέας χρονιάς: έσοδα, διακανονισμοί, χρέος

Ο Αλαφούζος από την «τυφλή» εμπιστοσύνη σε πρόσωπα έχει περάσει στην απόλυτη ανατροπή σε αποφάσεις.

Η τελευταία με θύματα τους Πογιάτος, Τσάβι Ρόκα. Αυτός πήρε την απόφαση να τους «τελειώσει», προσωπική του επιλογή, ο Μπόλονι. Όπως και εκείνη του τεχνικού διευθυντή.

Σύμφωνα με τη SPORTIME, το επόμενο κομμάτι που θέλει να «χτίσει» είναι οι πωλήσεις, μια και η ομάδα την τελευταία 3ετία έχει πάρει μόλις 150.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Νούνες στην Πούσκας FC!

Ο Αλαφούζος άρχισε να ρωτάει στην πιάτσα γνωστούς και μη για τους μάνατζερ που ασκούν επιρροή και έχουν international κονέ για να μετατρέψουν σταδιακά τον Παναθηναϊκό σε sellingclub. Εξάλλου, η προοπτική της Ευρώπης και του νέου γηπέδου δημιουργούν motivation.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη προχωρήσει σε δύο ραντεβού με ατζέντηδες (έναν Έλληνα και έναν διεθνή) που είναι respectable στη φαμίλια του Παναθηναϊκού για να ακούσει από πρώτο χέρι τα νέα του διεθνούς χρηματιστηρίου. Αμφότεροι δε έχουν λάβει εξουσιοδότηση για την ανεύρεση του νέου τεχνικού διευθυντή. Πλέον, ο Αλαφούζος δεν εμφανίζεται μόνο στο Κορωπί,, αλλά φέρεται αποφασισμένος πλέον να΄χει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: SPORTIME

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News