Αλλάζει το κλειστό της Λεωφόρου!

Αλλάζει το κλειστό της Λεωφόρου!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει στην ανακαίνιση του κλειστού της Λεωφόρου με σκοπό το γήπεδο να είναι απόλυτα λειτουργικό μέχρι ο Σύλλογος να μετακομίσει στον Βοτανικό.

Σύμφωνα με το sdna, η ιστορική έδρα πολλών τμημάτων του Ερασιτέχνη χρειάζεται κάποιες αλλαγές ώστε να εξυπηρετήσει με σωστές συνθήκες τις ανάγκες του Συλλόγου.

Έτσι οι αλλαγές οι οποίες θα γίνουν είναι οι εξής:

* Στο παρκέ του γηπέδου που παρουσίαζε προβλήματα και ήδη ξηλώθηκε, παραγγέλθηκε ολοκαίνουργιο και το οποίο θα τοποθετηθεί τις επόμενες μέρες και θα είναι έτοιμο σε 20-25 μέρες.

* Στα κλιματιστικά του γηπέδου. Θα τοποθετηθούν νέα.

* Στα αποδυτήρια της ομάδας και των προπονητών που θα ανακαινιστούν όσο γίνεται καθώς ούτως ή άλλως οι χώροι δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

* Στο γυμναστήριο που θα τοποθετηθούν κάποια επιπλέον όργανα και θα ανακαινιστεί.

Εξειδικευμένη εταιρία έχει ήδη αναλάβει το έργο προκειμένου στην επιστροφή των ομάδων στις αγωνιστικές δραστηριότητες να υπάρχει μια πιο όμορφη εικόνα και κυρίως πιο λειτουργική και πιο ασφαλής για τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Όλες αυτές οι αλλαγές αναμένεται να συντηρήσουν σε καλές συνθήκες το κλειστό για δυο σεζόν καθώς καλώς εχόντων των πραγμάτων και εφόσον τηρηθούν οι δεσμεύσεις των τραπεζών, η σεζόν 2024-25 θα πρέπει να βρει όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στις νέες εγκαταστάσεις του Βοτανικού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News