Αλλάζει συνεχώς το μπάτζετ

Σε αυτές τις χώρες κοιτάει για τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια ακολουθεί πολιτική λιτότητας που συνεπάγεται πως τα έξοδα είναι πάντα όσα τα έσοδα, ίσως και λίγο λιγότερα έτσι ώστε να μειωθούν τα χρέη.

Αυτό σημαίνει πως το μπάτζετ επηρεάζεται πρακτικά όχι από τα χρήματα που θα βάλει ο μεγαλομέτοχος αλλά από τις χορηγικές συμφωνίες, το τηλεοπτικό συμβόλαιο κτλ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, το μπάτζετ στα χέρια του Τσάβι Ρόκα ενόψει της νέας σεζόν, αλλάζει μέρα με την ημέρα και αυτό διότι αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα από τις επιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊού.

Διαφορετικό θα είναι δηλαδή το μπάτζετ αν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα που θα σημαίνει ότι θα υπάρξουν κάποια επιπλέον έσοδα αλλά και αν η επόμενη σεζόν αρχίσει με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών που θα σημάνει νέες απώλειες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News