Αλλάζει έδρα ο Παναθηναϊκός

Στο Περιστέρι ο Ουζουνίδης (vid)

Το γήπεδο της Κυψέλης θα χρησιμοποιήσει ο Παναθηναϊκός για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Φοίνικα Σύρου, αλλά και για τα παιχνίδια των πλέι άουτ.

Οι πράσινοι θα παίξουν τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν στο γήπεδο του Πανελληνίου στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κατηγορία.

Οι παίχτες του Ανδρεόπουλου βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, η ομάδα «έδεσε» μετά τις τελευταίες προσθήκες (κατόπιν οικονομικής παρέμβασης του Δ. Γιαννακόπουλου) και οι πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία θεωρούνται αυξημένες.

Το γήπεδο του Πανελληνίου είναι μεγαλύτερο σε χωρητικότητα και άπαντες ελπίζουν σε συσπείρωση του κόσμου, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Μάλιστα, διαθέτει και τάραφλεξ, γεγονός από το οποίο θα επωφεληθούν οι αθλητές.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει 22 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση. Στην τελευταία αγωνιστική το τριφύλλι θα παίξει κόντρα στον αήττητο Ολυμπιακό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News