«Άλλαξε» το Κορωπί! (pics)

«Άλλαξε» το Κορωπί! (pics)

Το προπονητικό κέντρο είναι το σπίτι κάθε ποδοσφαιρικής ομάδας. Οι ώρες που περνούν μέσα σε αυτό τα μέλη της κάθε ομάδας είναι τόσο πολλές που έχει σημασία να προσφέρονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και επτά χρόνια έχει ως… σπίτι του το «Γεώργιος Καλαφάτης», το προπονητικό κέντρο που βρίσκεται στην οδό Ελαίας, θέση Μπουρμπουτσάνα, στο Κορωπί Αττικής. Από τότε έως σήμερα έγιναν αλλαγές και βελτιωτικά έργα.

Ποτέ, όμως, στην ευρεία κλίμακα που έλαβε χώρα το τελευταίο εξάμηνο. Για τους… παροικούντες την Ιερουσαλήμ το προπονητικό κέντρο είναι πλέον αγνώριστο. Προς το βέλτιστο εννοείται. Εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι έχουν υποστεί ριζικό λίφτινγκ και μάλιστα στις πλείστες περιπτώσεις η αλλαγή είναι ολοκληρωτική.

Για τα δεδομένα του χώρου έγιναν σημαντικές αλλαγές, οι οποίες δίνουν έμφαση στον ποδοσφαιριστή, στον προπονητή, στον εργαζόμενο προκειμένου να βελτιώσουν τις συνθήκες δουλειάς και διαβίωσης. Πάμε να παρουσιάσουμε τις αλλαγές, οι οποίες φέρουν βασικά την υπογραφή της COCO-MAT, της καταξιωμένης ελληνικής εταιρίας παραγωγής επίπλων.

ΠΥΛΗ

Ας ξεκινήσουμε την περιήγηση από έξω προς τα μέσα. Αρχή, λοιπόν, από την είσοδο στο προπονητικό κέντρο. Η οποία απέκτησε πια τη μορφή πύλης με καινούργια κάγκελα στα οποία ξεχωρίζει η ξύλινη επιγραφή που αναγράφει Panathinaikos F.C. “G. Kalafatis Training Center ” (με εσωτερικό κρυφό φωτισμό για το βράδυ), ενώ και ο χώρος υποδοχής έχει πλέον διακοσμηθεί με ένα καταπράσινο τριφύλλι σε γκράφιτι

«Άλλαξε» το Κορωπί! (pics)

ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Προχωρώντας στο πάρκινγκ, το πρώτο που βλέπουν όλοι όσοι προσέρχονται στο προπονητικό κέντρο είναι ένα μεγάλο γκράφιτι που διακοσμεί πλέον σχεδόν όλο τον πλαϊνό τοίχο του βασικού κτηρίου. Με το καταπράσινο σλόγκαν «εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ» το γκράφιτι έχει το χάρτη της Ευρώπης και το έμβλημα του Παναθηναϊκού να εμφανίζεται πάνω σε αυτόν. Στο χάρτη αυτό αναγράφονται ονόματα πόλεων, όπου το Τριφύλλι έγραψε ιστορία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είτε πετυχαίνοντας μεγάλες νίκες είτε παίζοντας σε προχωρημένο στάδιο των ευρωπαϊκών Κυπέλλων

«Άλλαξε» το Κορωπί! (pics)

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Μπαίνοντας στα αποδυτήρια αντικρίζει κάποιος πλέον μια εντελώς διαφορετική εικόνα σε σύγκριση με λίγες εβδομάδες πριν. Η συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την εταιρία «Νικολιδάκης», η οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ και 40 χρόνια στις κατασκευές επίπλων, απέδωσε καρπούς. Γνώμονας ήταν η εξυπηρέτηση των αναγκών των ποδοσφαιριστών αλλά και των εργαζομένων στα αποδυτήρια. Μετά από συζήτηση με τους… κατοίκους των αποδυτηρίων προέκυψαν τα τελικά σχέδια, απολύτως λειτουργικά για την ομάδα. Και βέβαια εντελώς Κάθε ποδοσφαιριστής έχει το δικό του έπιπλο, αεριζόμενο, με σύστημα pushpull στο ντουλάπι και το δικό του συρόμενο συρτάρι. Επιπλέον στο χώρο τοποθετήθηκαν δύο κεντρικά έπιπλα για τη συλλογή ρούχων, όπως και κεντρικό έπιπλο για την τοποθέτηση ποδοσφαιρικών παπουτσιών. Και βέβαια στον τοίχο πάνω από την ξύλινη κατασκευή των ντουλαπιών έχουν τοποθετηθεί αυτοκόλλητα μεγάλης επιφάνειας με το moto «Παναθηναϊκός πάνω απ’ όλα».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News