Άλλαξε το κλίμα για Δώνη - Τα οικονομικά -και όχι μόνο- δεδομένα

Καθοριστική επαφή για την παραμονή Δώνη

Ο Χρήστος Δώνης είναι ένας από τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο ως το τέλος της χρονιάς, χωρίς ακόμη να έχει ανανεώσει, καθώς δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αμφισβήτησης από τους οπαδούς, ο Χρήστος Δώνης φαίνεται να έχει γίνει αποδεκτός από τη μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων της ομάδας, καθώς -ειδικότερα φέτος- παρουσίασε σταθερά, ανοδική πορεία στην απόδοσή του, ενώ όλοι αναγνωρίζουν πως πρόκειται για έναν πραγματικό Παναθηναϊκό που δίνει το 101% στο γήπεδο.

Ο ίδιος ο Χρήστος Δώνης αν και ήθελε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, είχε δεύτερες σκέψεις, καθώς είχε κουραστεί από την αντιμετώπιση που είχε από τον κόσμο της ομάδας, με αποτέλεσμα να θέτει το εξωτερικό ως προτεραιότητα. Ωστόσο, η αλλαγή στάσης του κόσμου ενδέχεται να έχει φέρει και αλλαγή τρόπου σκέψης του Έλληνα χαφ.

Όσον αφορά το χρονικό των διαπραγματεύσεων, ο Τσάβι Ρόκα έχει καταθέσει πρόταση με αυξημένες κατά 20.000 ευρώ τις πάγιες απολαβές του (200.000 ευρώ από 180.000 ευρώ) συν κάποια μπόνους. Ο Χρήστος Δώνης σε πρώτη φάση αξίωσε ένα ποσό στις 240-250.000 ευρώ, ωστόσο δεν απάντησε στην πρόταση της ομάδας. Δεν αποκλείεται όμως, λόγω της όλης αβεβαιότητας με τον κορωνοϊό, να είναι πιο κοντά στην παραμονή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News