Άλλαξε ώρα, αλλάζει και έδρα το Λαμία - Παναθηναϊκός!

Άλλαξε ώρα, αλλάζει και έδρα το Λαμία - Παναθηναϊκός!

Extreme makeover συνέβη στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, καθώς μόλις λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή, πέρα από την ώρα, φαίνεται πως αλλάζει και η έδρα!

Κατά τη διάρκεια της Παρασκευής, ανακοινώθηκε πως το επικείμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 18:00 και όχι στις 19:30 με αποτέλεσμα να μην συμπίπτει πλέον χρονικά, με το ντέρμπι των αιωνίων στην Α1 μπάσκετ.

Τώρα, φαίνεται πως θα γίνει αλλαγή και στην έδρα. Το «Αθανάσιος Διάκος» στη Λαμία δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και από ότι φαίνεται Παναθηναϊκός και Λαμία θα συγκρουστούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Την τελευταία φορά που έπαιξε στην έδρα του Βόλου ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της τοπικής ομάδας της α’ κατηγορίας με 2-0. Μένουν μόνο οι σχετικές ανακοινώσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News