Άλλαξαν τα δεδομένα για Σίνγκλετον

Άλλαξαν τα δεδομένα για Σίνγκλετον

Το κλίμα για τον Κρις Σίνγκλετον έχει αναστραφεί και πλέον και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα.

Ένας εκ των καλύτερων παικτών της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό, ήταν ο Κρις Σίνγκλετον. Ο Αμερικανός ήρθε στο “τριφύλλι” το καλοκαίρι μετά από μια γεμάτη σεζόν με την Λοκομοτίβ Κουμπάν και ένα καλοκαίρι στην Κίνα.

Η απόδοσή του δεν ήταν από την αρχή υψηλή, όμως σταδιακά γινόταν όλο και καλύτερος. Μετά τα παιχνίδια με την Φενέρ, ήταν ένας από τους 4 που αρνήθηκαν να μπουν στο πούλμαν της επιστροφής και επέλεξε το αεροπλάνο.

Τότε, ήταν που τόσο η διοίκηση όσο και ο παίκτης ήθελαν να τερματίσουν την συνεργασία τους. Όμως, ο Τσάβι Πασκουάλ κράτησε τον παίκτη στον Παναθηναϊκό και ο Σίνγκλετον έπαιξε εξαιρετική άμυνα στους τελικούς όντας καταλυτικός για την κατάκτηση του τίτλου.

Πλέον, τα πράγματα έχουν αντιστραφεί. Και οι δύο πλευρές, επιθυμούν την συνέχιση της συνεργασίας τους και αυτό μάλλον θα γίνει. Η μόνη περίπτωση αποχώρησης, είναι το ΝΒΑ για το οποίο υπάρχει όρος που ισχύει μέχρι τις 20 Ιουλίου. Αν δεν υπάρξει κάτι από εκεί ο Σίνγκλετον συνεχίζει κανονικά στο “τριφύλλι” και την νέα σεζόν.

Κάθε μέρα ταμείο… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News