Αλλαγή στα "θέλω" Δώνη για να μείνει - Τι ισχύει με το μπάτζετ

Τι χρεώνει ο Αλαφούζος στον Δώνη

Γιώργος Δώνης και Γιάννης Αλαφούζος θα είχαν συνάντηση στην οποία θα ξεκαθάριζαν το το τοπίο σχετικά με την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό.

Τους πρόλαβε όμως η πανδημία κι έτσι τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Πότε θα έχουμε αγώνες. Και αν…

Αναφορικά με το Δώνη και το μέλλον του, ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην ομάδα που αγαπάει και επίσης θα ήθελε να συνεχίσει το πλάνο των δύο προηγούμενων ετών.

Σύμφωνα με την Πράσινη ο ίδιος θα ήθελε το μεγαλύτερο δυνατό μπάτζετ για να γίνει κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά, ωστόσο αυτό δεν σημάνει ότι αν δεν το έχει θα φύγει.

Ειδικά με τις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί ο ίδιος καταλαβαίνει την κατάσταση και είναι έτοιμος να μείνει και να παλέψει με ο, τι έχει στη διάθεσή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News