Οι αλλαγές στο ρόστερ με Πεδουλάκη

Οι αλλαγές στο ρόστερ με Πεδουλάκη

Την πρώτη προπόνηση στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα κάνει σήμερα ο Αργύρης Πεδουλάκης. Τι θα γίνει με το ρόστερ…

Ο «Άρτζι» έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της ΚΑΕ για τη στελέχωση του τεχνικού τιμ που θα τον πλαισιώσει, με τον Κώστα Τσαρτσαρή να είναι στα υπόψη και κάποιους από τους παλιούς συνεργάτες του να τον πλαισιώνουν (π.χ. Διαμαντής Παναγιωτόπουλος).

[ads2]

Ο 52χρονος προπονητής δεν έχει δυνατότητα παρέμβασης στο ρόστερ, καθώς εξέπνευσε η προθεσμία απόκτησης παικτών, ωστόσο θα βάλει το χεράκι του στο δυναμικό.

Οι Κούζμιτς και Πάβλοβιτς θα αποτελέσουν παρελθόν, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League, ενώ αναμένεται να ενεργοποιηθεί ξανά ο Νίκος Παππάς και να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες οι Χαραλαμπόπουλος και Παπαγιάννης.

Ο κόουτς Πεδουλάκης θα χρησιμοποιήσει το προσεχές διάστημα για να περάσει στοιχεία της φιλοσοφίας του στην ομάδα, αν και δεν υπάρχει πολύς χρόνος για προετοιμασία. Ήδη τη Μεγάλη Δευτέρα αρχίζει η σειρά των playoffs με τον Κολοσσό Ρόδου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News