Αλλαγές στην ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό!

Αλλαγές στην ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός είναι ανέτοιμος για το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των play offs με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Τριφύλλι που θέλει να μείνει όρθιο στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου του.

Οι Πράσινοι έχουν κάνει μια εξαιρετική πορεία στα play offs  και θέλουν να συνεχίσουν αήττητοι μέχρι το τέλος. Για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να τα δώσουν όλα και να είναι πολύ συγκεντρωμένοι καθώς υπάρχει κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς, ενώ ο Χουάνκαρ κατάφερε να μπει στην αποστολή αλλά η συμμετοχή του τουλάχιστον στο αρχικό σχήμα είναι αμφίβολη.

Είναι δεδομένο ότι ο Σέρβος τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα καθώς πρέπει να φρεσκάρει την ομάδα του που θα παίξει 4 παιχνίδια σε διάστημα 9 ημερών.

Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω απο τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Κώτσιρας και Σένκεφελντ είναι σίγουροι.

Φαβορί για να πάρει την θέση του Βέλεθ είναι ο Σάρλια, ενώ αν δεν ξεκινήσει ο Χουανκαρ, την θέση του θα πάρει ο τίμιος Σάντσες.

Στο κέντρο θα αγωνιστεί ο Πέρεθ, ο Βιγιαφάνες ενώ την τρίτη θέση διεκδικούν οι Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης και Μαουρίσιο.

Στα άκρα της επίθεσης οι Αιτορ και Παλάσιος θα είναι βασικοί, ενώ θέση διεκδικούν και οι Χαζτηγιοβάνης και Βιτάλ και τέλος στην επίθεση ο πιο φρέσκος Καρλίτος μοιάζει να έχει το προβάδισμα αντί του καταπονημένου Ιωαννίδη.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News