Αλλαγές στη Λεωφόρο...

Αλλαγές στη Λεωφόρο...

Ο Παναθηναϊκός μείωσε τη χωρητικότητα των θυρών 13 και 14 με τη μεταφορά του κιγκλιδώματος προς το εσωτερικό του πετάλου, παρακάμπτοντας κατά μέρος την ποινή του Σταύρου Κοντονή. (PICS)

Ο Σταύρος Κοντονής επέβαλλε ποινή κλεισίματος των θυρών 13-14 έως τις 17 Απριλίου, όμως η διοίκηση του Παναθηναϊκού βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να τον παρακάμψει, τουλάχιστον κατά ένα μέρος!

[ads2]

Με εργασίες που εκτελέστηκαν τις τελευταίες μέρες, οι θύρες 13 και 14, μίκρυναν ως προς τη χωρητικότητα τους! Τι σημαίνει αυτό; Ότι το κιγκλίδωμα που χωροθοτούσε τις δύο θύρες μεταφέρθηκε προς το εσωτερικό του “πετάλου” και μείωσε τις θέσεις τους, αυξάνοντας τις αντίστοιχες των θυρών 12 και 1!

Με την προκείμενη κίνηση, ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει περίπου 1.500 εισιτήρια, εν όψει του ματς με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, εφόσον προκριθεί.

Στο σημερινό παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη οι προεκτάσεις των θυρών 1 και 12 θα μείνουν κλειστές, αφού λείπουν καθίσματα και πρέπει να αντικατασταθούν.

Sport24.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News