Αλλαγές από φέτος στα πλέι οφ της Α1

Αλλαγές από φέτος στα πλέι οφ της Α1

Oι αλλαγές στη διαδικασία των πλέι οφ της Α1 θα έχουν ισχύ από την σεζόν 2016-17 και όχι από την αγωνιστική περίοδο 2017-18!

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Μιχάλης Μελλής μετά το τέλος της κλήρωσης του πρωταθλήματος της σεζόν 2016-17 προανήγγειλε την αλλαγή στη διαδικασία των πλέι οφ, η οποία – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες – θα ισχύει απο την φετινή αγωνιστική περίοδο.

[ads2]

Στα πλέι οφ πλέον θα συμμετέχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες έξι θέσεις της κανονικής διάρκειας και όχι οι οχτώ που ίσχυε ως τώρα.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες δύο θέσεις της κανονικής διάρκειας της Α1 θα πάρουν κατευθείαν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, ενώ στην α’ φάση των πλέι οφ θα τίθενται αντιμέτωπες η τρίτη με την έκτη και η τέταρτη με την πέμπτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα (η 3η με την 6η και η 4η με την 5η). Οι δύο ομάδες που θα φτάσουν πρώτες στις τρεις νίκες θα συμπληρώσουν το καρέ των ημιτελικών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News