Αλλαγές, άμεσα!

Αλλαγές, άμεσα!

Η συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα φοβίζει, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι υποχρεωμένος να πάρει αποφάσεις.

Καμία τοπ ομάδα στην Super League, με τέτοιο ρόστερ, τόσο άθλιο ξεκίνημα, με ένα βαθμό κόντρα σε Άρη, Λάρισα, Τρίπολη (και τέρματα 1-3) δεν θα άφηνε το χάλι να πέσει κάτω, δίχως να έχει γίνει χαλασμός.

Η ανάγκη δραστικών μετατροπών φωνάζει. Χρειάζονται αποφάσεις που θα δημιουργήσουν συνθήκες συσπείρωσης στον ομάδα, ενεργοποίηση ονομάτων που το όνομα τους μπορεί να φρενάρει τις αντιδράσεις του κόσμου που ναι μεν τα τελευταία χρόνια “κοιμάται” (απογοητευμένος και κουρασμένος από τα παιχνίδια εξουσίας στις πλάτες του Ομίλου) αλλά μια σπίθα χρειάζεται για να πάρει τους δρόμους και πάλι. Το υλικό δεν είναι κακό, αλλά η συνέχεια προμηνύεται ανηφορική, το πρώτο που πρέπει να διασφαλιστεί είναι να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Με την εικόνα που έχει η ομάδα, με την άθλια ψυχολογία που έχει δημιουργήσει το ισπανικό δίδυμο στους ποδοσφαιριστές και τις προβληματικές επιλογές που έχουν γίνει, τα ντέρμπι (ευτυχώς που ακόμα είναι μακριά) φοβίζουν σε όλα τα επίπεδα.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται κόουτς που θα βελτιώσει τα υγιή στοιχεία που δεδομένα υπάρχουν στην ομάδα και δίπλα του ανθρώπους που θα αγαπάνε τον σύλλογο, θα φτιάξουν την ψυχολογία στην καθημερινότητα του και η σύνδεσή τους με τον Όμιλο θα οδηγήσει στο να τους σεβαστεί ο κόσμος. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να σωθεί αυτή η χρονιά. Δουλειά με τους μικρούς και στην ομάδα πρόσληψη ανθρώπων συνδεδεμένων μαζί της.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News