Δύσκολο τεστ για Παναθηναϊκό, ήττα με 2-0 από την Άλκμααρ

Δύσκολο τεστ για Παναθηναϊκό, ήττα με 2-0 από την Άλκμααρ

Ο Παναθηναϊκός ρίχτηκε κατευθείαν στα βαθιά και ηττήθηκε με 2-0 από την Άλκμααρ στην Ολλανδία. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Μποαντού και Φράιντει.

Ο Γιώργος Δώνης ήθελε δυνατά φιλικά για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού και ασφαλώς το αποτέλεσμα δεν έχει μεγάλη σημασία.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είδε μερικά στοιχεία από τους παίκτες του, οι οποίοι χρειάζονται αρκετή σκληρή δουλειά για να φθάσουν στο επιθυμητό στάδιο. Βέβαια, η Άλκμααρ δεν ήταν κάποια τυχαία ομάδα, αφού τερμάτισε πέρυσι στην τρίτη θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε στο γήπεδο με σύστημα που περιελάμβανε πέντε αμυντικούς, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους Ολλανδούς να ανοίξουν το σκορ με τον Μπουαντού. Οι πράσινοι ανέβασαν ρυθμούς μετά το μισάωρο και είχαν δυο καλές στιγμές με τον Κουλιμπαλί και τον Μουνιέ.

Κόντρα στην ροή του αγώνα η Άλκμααρ πέτυχε το 2-0 με κοντινή κεφαλιά του Φράιντει.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρυθμοί του αγώνα έπεσαν αισθητά με τις δυο ομάδες να δοκιμάζουν αρκετούς αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές. Ο Δώνης έβγαλε τους ξένους παίκτες και έδωσε την ευκαιρία σε νεαρά ελληνικά ταλέντα να κερδίσουν αγωνιστικό χρόνο, ώστε να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμα ενόψει της νέας σεζόν.

Υ.Γ Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι αυτός ο αγώνας του Παναθηναϊκού δεν μεταδόθηκε από κανένα (!) τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό μέσο. Οι πράσινοι έχουν φθάσει στο… ναδίρ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News