Αλκμάαρ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ισόπαλος στο πρώτο φιλικό ο Παναθηναϊκός

Πρώτο δυνατό τεστ για το Τριφύλλι…

Αλκμάαρ – Παναθηναϊκός (25/7, 17:00) στο πρώτο δυνατό τεστ του Τριφυλλιού, που πραγματοποιεί την προετοιμασία του. 

Στην Ολλανδία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Υπό τις οδηγίες του κόουτς Γιοβάνοβιτς πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Το σημερινό είναι ένα από τα δυνατά φιλικά ματς που θα δώσουν οι πράσινοι.

Το απόγευμα της Πέμπτης το Τριφύλλι αντιμετώπισε την Αλ Τααβόν στο πρώτο φιλικό του. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Το Αλκμάαρ – Παναθηναϊκός μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα του Cosmote Sports 1HD. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Δηλώσεις Γιοβάνοβιτς μετά το πρώτο φιλικό:

«Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Γενικώς πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη εικόνα σαν ομάδα. Υπήρχε προσπάθεια από τους παίκτες, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα για την εποχή που βρισκόμαστε. Υπήρχαν κάποια λάθη, που θα διορθώσουμε στην συνέχεια. Είμαι ικανοποιημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών, αλλά όχι από τον τρόπο παιχνιδιού.

Αλκμάαρ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου μας μας δημιούργησε πολλές δυσκολίες και πίεση. Επειδή λοιπόν δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και αναλωθήκαμε στην κάλυψη του χώρου και όχι στο να παίξουμε ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο πιο καλή η εικόνα της ομάδας όσον αφορά την κατοχή μπάλας. Σίγουρα όμως μπορούσαμε και θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Υπήρχε προσπάθεια. Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι που θα γίνει ένα πολύ καλό μάθημα για τη συνέχεια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News