Άλκμααρ - Παναθηναϊκός: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Άλκμααρ - Παναθηναϊκός: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Άλκμααρ.

Διούδης: Ίσως ο καλύτερος του αγώνα για τον Παναθηναϊκό. Δεν είχε ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε, είχε αρκετές καλές επεμβάσεις, ωστόσο δεν απέφυγε τα λάθη σε μεταβιβάσεις.

Χουανκάρ: Αρκετά προβλήματα είχε ανασταλτικά ο Ισπανός, ο οποίος είχε ευθύνη στο 1-0 και γενικότερα ταλαιπωρήθηκε από τους παίκτες της Άλκμααρ. Επιθετικά δεν φάνηκε.

Βέλεθ: Από τους λίγους που διασώθηκαν. Κράτησε τη θέση του, έβγαλε αρκετές άμυνες και ήταν ο πιο σταθερός παίκτης της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Σιδεράς: Αρκετά λάθη σε τοποθετήσεις και επιλογές από τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος γενικότερα έπαιζε και μόνο με παράλληλες ή πίσω πάσες.

Κώτσιρας: Μέτρια εμφάνιση από τον Έλληνα μπακ που δεν έδειξε κάτι επιθετικά, είχε λάθος μεταβιβάσεις και αντιμετώπισε προβλήματα ανασταλτικά από τους πλάγιους της Άλμααρ. Δεν τον βοήθησε, βέβαια, και ο Σαβιέρ ανασταλτικά.

Μαουρίσιο: Κακή εμφάνιση και από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος έπαιζε πιο πολύ με παράλληλες πάσες, δεν έδωσε ηρεμία στο παιχνίδι και σε αρκετές περιπτώσεις δεν κρατούσε τη θέση του.

Αλεξανδρόπουλος: Έτρεξε αρκετά, ωστόσο φαινόταν σα να ήταν ο μόνος που έτρεχε στην μεσαία γραμμή. Είχε διάθεση, αλλά παρασύρθηκε από την κακή εμφάνιση και τον υπόλοιπων μέσων και εξτρέμ.

Ενγκμπαγκοτό: Απαρατήρητος ο Αφρικανός εξτρέμ που, έστω και σε φιλικό, απέδειξε για άλλη μία φορά πως το μόνο του “ατού” είναι το τρέξιμο. Με πολλές κακές μεταβιβάσεις, έλλειψη συνεννόησης με τους συμπαίκτες του και χωρίς βοήθεια στον Χουανκάρ στην άμυνα.

Σαβιέρ: Κακός, άνευρος και αρκετά βαρύς, ο Σαβιέρ περάσε απαρατήρητος στο παιχνίδι. Στις λίγες φορές που πήρε μπάλα δεν κατάφερε να κάνει κάτι αξιόλογο, έχοντας μερικές λάθος μεταβιβάσεις στο ενεργητικό του.

Βιγιαφάνιες: Αυτός δεν είναι ο Βιγιαφάνιες που θα θέλει να δει στα επίσημα ο Παναθηναϊκός. Άνευρος, χωρίς εμπνεύσεις, χωρίς να ηρεμεί το παιχνίδι ή να κρατάει μπάλα.

Μακέντα: Απαρατήρητος πέρασε ο Μακέντα που, αν και αγωνίστηκε μία ώρα, δεν πήρε μπάλα -ειδικότερα στο επιθετικό τρίτο- για να μπορεί να κριθεί.

Αϊτόρ: Ο πιο δραστήριος από τους εξτρέμ, έκανε μερικές ατομικές προσπάθειες, ωστόσο τα σουτ και οι σέντρες του δεν ήταν αποτελεσματικές. Αγιούμπ: Περπατούσε στον χώρο της μεσαίας γραμμής και από το 83′ και μετά απόφασισε να κάνει γιόμες προς τους επιθετικούς.

Ιωαννίδης: Έτρεξε, πίεσε, αλλά σε γενικές γραμμές δεν φάνηκε. Είχε λάθη σε κοντρόλ, επαφές και μεταβιβάσεις.

Καρλίτος: Ό,τι καλύτερο είχε να δείξει επιθετικά ο Παναθηναϊκός, χωρίς-όμως- να κάνει και κάτι εξωπραγματικό. Είχε δοκάρι σε πανέμορφη εκτέλεση φάουλ, ενώ είχε και άλλη μία καλή φάση (συνεπώς και τις δύο καλές φάσεις της ομάδας στο ματς), ενώ μοίρασε μπάλα στους συμπαίκτες του. Φάνηκε αδυνατίσμενος και είχε διάθεση, παρόλο που ούτε σήμερα έπαιξε στη θέση του.

Ξενόπουλος: Έκανε μερικές καλές επεμβάσεις με την είσοδό του στο ματς, ωστόσο έχει τεράστια ευθύνη στο 3-0.

Ρόμπι: Είχε κάποιες σώστες αντιδράσεις, ωστόσο έχει ευθύνη στο 2-0, ενώ και γενικότερα δεν απέφυγε τις λανθασμένες τοποθετήσεις.

Σερπέζης: Έπαιξε ως στόπερ, χωρίς να είναι η θέση του. Είχε κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις, ωστόσο έφταιγε στο 2-0.

Σάντσες: Πέρασε απαρατήρητος, αφού -όπως και ο Κώτσιρας- αντιμετώπισαν τα ίδια προβλήματα. Δεν συνείσφερε επιθετικά.

Αθανασακόπουλος: Πήρε ελάχιστες μπαλίες και προτίμησε το παράλληλο ποδόσφαιρο. Δεν δημιούργησε, ούτε κράτησε μπάλα.

Χατζηθεοδωρίδης: Κακή εμφάνιση από τον Χατζηθεοδωρίδη με αρκετά λάθη (και στο 3-0), λάθος τοποθετήσεις και μεταβιβάσεις.

Καμπετσής: Σα να μην υπήρχε στο παιχνίδι. Στις λίγες φορές που πήρε μπάλα δεν βγήκε κάτι θετικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News