«Αλησμόνητες βραδιές που μόνο ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει»

«Αλησμόνητες βραδιές που μόνο ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε το μεγάλο διπλό στην έδρα του Άγιαξ με 1-0 σαν σήμερα πριν 25 χρόνια στους «4» του Champions League, αλλά και στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στη Λεωφόρο με 1-0 για τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης πριν από ακριβώς 19 χρόνια.

Χαρακτηριστικά ανέφερε η ΠΑΕ:

«Αλησμόνητες βραδιές που μόνο ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει! Σαν σήμερα πριν 25 χρόνια το Τριφύλλι άφησε άφωνη την Ευρώπη με τη νίκη 1-0 επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Champions League! Το ιστορικό γκολ πέτυχε στο 87ο λεπτό ο Κριστόφ Βαζέχα. Και 19 χρόνια πριν ο Παναθηναϊκός υπέταξε τη Μπαρτσελόνα με 1-0 στο “Απόστολος Νικολαΐδης” στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Champions League. Το γκολ της νίκης ήρθε στο 77ο λεπτό από τον Άγγελο Μπασινά! #Panathinaikos #OnThisDay»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News