Αλεξανδρόπουλος: Τετραπλασιασμός αποδοχών για νέο συμβόλαιο

Σειρήνες μέσω... Red Bull για Αλεξανδρόπουλο!

Για σήμερα έχει οριστεί το ραντεβού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο με σκοπό την επέκταση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του 19χρονου μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2022 και κοινή επιθυμία των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν μαζί.

Αφενός το «τριφύλλι» θέλει να δέσει τον νεαρό άσο που αποτελεί τον παίκτη-έκπληξη της φετινής σεζόν και αφετέρου ο ποδοσφαιριστής βλέπει ότι «μεγαλώνει» μέσω των «πρασίνων».

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με τον Παναθηναϊκό έχοντας έως τώρα 23 συμμετοχές και 1 ασίστ και είναι φυσιολογικό να λογίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του συλλόγου.

Τετραπλασιασμός αποδοχών για νέο συμβόλαιο

Σύμφωνα με τη Livesport, πρόθεση των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι να ανταμείψουν την εξέλιξη του παίκτη και να του προσφέρουν συμβόλαιο σχεδόν τετραπλάσιο του τρέχοντος (40.000 ευρώ) μαζί με τα μπόνους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News