Αλεξανδρόπουλος: «Όνειρο μου να παίζω στον Παναθηναϊκό»

«Μπήκε» και ο Αλεξανδρόπουλος

Ο νεαρός Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε στη Nova για την μάχη με τον Αστέρα, τις προσωπικές του φιλοδοξίες και την Κ19 του «τριφυλλιού» που του άνοιξε το δρόμο για την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν δύσκολο παιχνίδι λόγω καιρικών συνθηκών, αλλά και της καλής ομάδας του αντιπάλου. Εμείς δεν πιάσαμε την καλύτερη μας απόδοση και σίγουρα το πράγμα δυσκόλεψε όταν μείναμε με 10 παίκτες. Αλλάξαμε συστήματα, σταθήκαμε, δεχτήκαμε ένα γκολ, μπορούσαμε να πετύχουμε άλλο ένα, αλλά δεν συνέβη.

Η Κ19 με έχει φτάσει εδώ που είμαι. Τώρα θέλω να βοηθήσω την ανδρική ομάδα, αλλά όπου κρίνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ότι μπορώ να βοηθήσω, θα το κάνω.

Στις φάσεις του Περέα ήμασταν έτοιμοι να πανηγυρίσουμε, δεν πειράζει που δεν τα κατάφερε, είμαι σίγουρος πως τις επόμενες θα τις κάνει γκολ.

Το όνειρο μου είναι να παίξω στον Παναθηναϊκό. Ο κοντινός μου στόχος είναι πάνω από όλα να είμαι υγιής και να παίζω όσο καλύτερα μπορώ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News