Αλμπα Βερολινου – Ολυμπιακος Live Streaming | Alba - Olympiacos

Αλμπα Βερολινου – Ολυμπιακος Live Streaming

Αλμπα Βερολινου – Ολυμπιακος Live Streaming: Έναν ακόμη τελικό τετράδας παίζει ο Ολυμπιακός, με αντίπαλο την Αλμπα στο Βερολίνο (21:00), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague.

Alba – Olympiacos Live Streaming

H ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (16-9), μετά την επικράτηση στο Μόναχο επί της Μπάγερν (98-88), ψάχνει την πέμπτη σερί νίκη στη Euroleague. Που θα την εδραιώσει στην τετράδα και θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας με προορισμό το Final-4. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να παίξουν με τη φωτιά σε μια κρίσιμη καμπή της διοργάνωσης και έχουν σε εξαιρετική κατάσταση τους Σλούκα, Βεζένκοφ, Ντόρσεϊ και Φαλ.

Αναμφισβήτητα, οι ήττες της Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα και της Εφές στη Βιτόρια από την Μπασκόνια την Τρίτη, αποτελούν ευχάριστο δώρο. Σε περίπτωση νίκης στο Βερολίνο, οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτάξουν ακόμα και την 3η θέση, καθώς σήμερα παίζουν και μεταξύ τους Ρεάλ και Αρμάνι Μιλάνο στη Μαδρίτη.

«Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Και ξέρουμε ότι η Άλμπα εντός έδρας μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και παλεύει όλα τα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και με δεδομένο ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, είμαι αισιόδοξος. Έχει αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Euroleague, ούτε αδιάφορες ομάδες», υποστήριξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. EuroLeague Live Streaming

Αλμπα Βερολινου – Ολυμπιακος Live Streaming

Η Άλμπα Βερολίνου (10-16), παρότι οι ελπίδες της για είσοδο στην οκτάδα είναι μηδαμινές, διεκδικεί σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Και το μεγάλο της όπλο είναι ο γρήγορος ρυθμός. Οι Γερμανοί μέσα στην έδρα τους μετράνε τρεις σερί νίκες με Ζαλγκίρις (82-74), Ζενίτ (76-67) και Ούνιξ Καζάν (81-53, ακυρώθηκε) παρουσιάζοντας εξαιρετική δείγματα γραφής σε άμυνα και επίθεση.

Οι Τίμαν, Σίκμα, Μπλατ και Λο είναι οι παίκτες κλειδιά για την ομάδα του Ίσραελ Γκονθάλεθ. Που εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει του ματς. «Θα αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα. Που πρωταγωνιστεί και έχει υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση. Όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι έτσι και τώρα περιμένω οι παίκτες μου τα δώσουν όλα για τη νίκη».

Ο Ολυμπιακός στο ματς του πρώτου γύρου δυσκολεύτηκε να λυγίσει τους Γερμανούς στο ΣΕΦ (87-83). Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι στις τελευταίες δύο επισκέψεις του στο Βερολίνο μετράει ισάριθμες νίκες (80-84, 80-99). live streaming ευρωλιγκα

 

Αλμπα Βερολινου – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Αλμπα Βερολινου – Ολυμπιακος

Αλμπα Βερολινου – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/10_3_2022_21_00_alba_berlin_olympiacos/486-1-0-25750

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News