«Αλαλούμ» πέντε ομάδων για Φαμπιάνο

«Αλαλούμ» πέντε ομάδων για Φαμπιάνο

Σε σήριαλ τείνει να εξελιχθεί το θέμα του Φαμπιάνο, που παίζει έντονα τις τελευταίες μέρες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι Κύπριοι ισχυρίζονται πως ο 33χρονος τερματοφύλακας της Ομόνοιας διαπραγματεύεται τις τελευταίες ώρες για τριετή ανανέωση του συμβολαίου του στους Πρωταθλητές της Κύπρου. Και μάλιστα, πως το τέλος της υπόθεσης θα είναι αίσιο.

Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό, οι προθέσεις της διοίκησης είναι να αποκτηθεί τερματοφύλακας, αλλά μέχρι ένα συγκεκριμένο οικονομικό «ταβάνι» (γύρω στις 200.000 ευρώ). Ειδικότερα, από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τον Διούδη.

Αίσθηση προκάλεσε το ρεπορτάζ του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, που θέλει τον Ολυμπιακό να κοιτάει τον έμπειρο γκολκίπερ για πρώτη στην ιεραρχία (!) ως εναλλακτική επιλογή του Ζοσέ Σα, αν ο τελευταίος πουληθεί στο εξωτερικό!

Η Ρόμα φαίνεται πως θα αποκτήσει τον Ρουί Πατρίσιο από τη Γουλβς και η τελευταία έχει «τσεκάρει» τον Σα από τους Πειραιώτες (είχε αποκτήσει και τον Ποντένσε). Αν γίνει το προαναφερθέν deal, ίσως, οι ερυθρόλευκοι να μπουν «ζεστά» για τον Φαμπιάνο, τον οποίο γνωρίζουν από τους περσινούς προκριματικούς αγώνες του Champions League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News