Αλαφούζος: Ζητάει 20 εκατ. ευρώ για τη Λεωφόρο

Στο ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος (pics)

Τριπλασιασμό του κονδυλίου των 7 εκατ. ευρώ που έχει ήδη εγκριθεί από την περιφέρεια για την ανακατασκευή της Λεωφόρου με ποσό ανάλογο με αυτό που δόθηκε στην ΑΕΚ (ήτοι 20 εκατ. ευρώ) ετοιμάζεται να ζητήσει από την πολιτεία για τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Κι άλλος γκαρντ για Παναθηναϊκό! (vid)

Πάλι καλά που οι οπαδοί δεν έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους!

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ έχει προγραμματίσει κατ ιδίαν συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στη διάρκεια της αυριανής ημέρας και προβλέπεται να συζητηθεί το προκρινόμενο σχέδιο της δημοτικής αρχής για τη συστέγαση όλων των τμημάτων του τριφυλλιού στον Βοτανικό.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, εκτός του συγκεκριμένου θέματος ο Αλαφούζος θα ενημερώσει τον Μπακογιάννη και για το ζήτημα της ολικής ανακαίνισης της Λεωφόρου ξεκαθαρίζοντάς του ότι σε περίπτωση που δεν καλυφθεί ο Παναθηναϊκός σε απόλυτο βαθμό από την πρόταση της δημοτικής αρχής θα πρέπει να ακυρωθεί ο νόμος της Διπλής Ανάπλασης.

Η απαίτηση για την αύξηση των χρημάτων από το κονδύλι της περιφέρειας δεν αφορά τον δήμο και ως εκ τούτου η αναφορά του Αλαφούζου στον Μπακογιάννη αναμένεται να είναι ενημερωτικής φύσεως.

Παρά ταύτα από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η επιχειρηματολογία των πράσινων στηρίζεται στο γεγονός ότι τα 7 εκατ ευρώ προγραμματίζονταν για μικρές βελτιώσεις καλλωπισμού της Λεωφόρου για το μεσοδιάστημα παραμονής της ομάδας μέχρι την υλοποίηση του πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό.

Με το νέο σχέδιο για τη Λεωφόρο ωστόσο προβλέπεται η ακύρωση της Διπλής Ανάπλασης η ολική ανακατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου και νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη άρα οι απαιτούμενες εργασίες δεν Θα είναι ήπιας μορφής με σαφώς μεγαλύτερο κόστος.

Πληροφορίες Εφημερίδα των Συντακτών


Eλέγξτε επίσης

Στο ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος (pics)

Η θέση της ΠΑΕ για την πρόταση αγορά της

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Διαβάζονται …

2 Σχόλια

  1. ΒΑΖΕΛΟΣ -19 /11/1966 - OXI XOYLIGANOS

    H KALYTERH APANTHSI NA PAS ……………….KOYREYTIS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.