Αλαφούζος: «Ξεχάστε τα όλα, βγείτε Ευρώπη»

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Αλαφούζος ενόψει Ολυμπιακού

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μία ημέρα πριν το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» για πάνω από δύο ώρες, όπου χαιρέτησε τους παίκτες και μίλησε με Λάζλο Μπόλονι και Πιερ Ντρεοσί.

Με την κίνησή του αυτήν ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θέλησε να δείξει πως είναι δίπλα στην ομάδα λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό ώστε να ντοπάρει όλους ψυχολογικά για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Γνωρίζει άλλωστε καλά πως μία ισοπαλία ή ένα διπλό στην καλύτερη των περιπτώσεων θα φέρουν την ομάδα του Παναθηναϊκού πιο κοντά στον στόχο που έχει απομείνει στους πράσινους και είναι η έξοδος στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

«Ξεχάστε τα όλα, βγείτε Ευρώπη»

Κάτι το οποίο έχει ζητήσει και ο Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, από τους ποδοσφαιριστές του αλλά και το τεχνικό επιτελείο σε πρόσφατη επικοινωνία καλώντας τους να αφήσουν στην άκρη όλα τα άλλα μέχρι το τέλος της σεζόν με στόχο να φτάσουν στην ευρωπαϊκή έξοδο που είναι τόσο σημαντική.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News