Αλαφούζος: Το πηγαδάκι στη Λεωφόρο και τα σενάρια

Αλαφούζος: Το πηγαδάκι στη Λεωφόρο και τα σενάρια

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε για δεύτερη φορά το… παρόν στο γήπεδο της Λεωφόρου φέτος.

Θυμίζουμε ότι είχε παρακολουθήσει από κοντά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο οι πράσινοι είχαν επικρατήσει με 2-1.

Αλαφούζος σε παίκτες: «Συγχαρητήρια για τη νίκη, συνεχίζουμε έτσι»

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετέβη στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη με 3-0 επί του ΠΑΟΚ μοίρασε συγχαρητήρια και κάλεσε τους παίκτες να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο .

Χαρακτηριστικά τους ανέφερε.

“Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη, συνεχίζουμε έτσι…”.

Αλαφούζος: Το πηγαδάκι στη Λεωφόρο που άναψε φωτιές

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλαφούζος είχε τετ α τετ με τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο, κάτι που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Η συνομιλάι του Αλαφούζου με τον Κάρα έχει τη σημασία του, καθώς το προηγούμενο διάστημα, όταν έγινε γνωστό ότι το τριφύλλι θα κινηθεί για γενικό αρχηγό το καλοκαίρι, το όνομα του Κάρα έπεσε στο τραπέζι.

Παρόλα αυτά, κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα και ποια θα είναι η τελική επιλογή του Mr ΣΚΑΪ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News