Αλαφούζος: «Τέρμα πια τα ράβε - ξήλωνε»

«Δεμένα» χέρια για το τηλεοπτικό συμβόλαιο

Παρά τις αλλαγές που έρχονται στον Παναθηναϊκό στο πόστο του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν προτίθεται να… ξηλώσει το ρόστερ της ομάδας.

Πολλές είναι οι λανθασμένες κινήσεις στο «Τριφύλλι» την τελευταία οκταετία με τον σύλλογο να πληρώνει ακριβά το τίμημα. Δεν υπήρξε πρωταγωνιστής στην Ελλάδα, δεν κατέκτησε τίτλους, δεν έκανε πορείες στην Ευρώπη, δεν βγήκε καν… Ευρώπη!

Ο «Mr ΣΚΑΙ», αν κάτι έμαθε από το ποδόσφαιρο, είναι πως οι ομάδες χτίζονται με τα χρόνια. Και το «ράβε – ξήλωνε» μοιάζει απαγορευτικό από τον ίδιο στην παρούσα φάση.

Θα τονιστεί έντονα στους διαδόχους των Πογιάτος – Ρόκα πως δεν πρόκειται να ξεκινήσει από το… μηδέν η ομάδα αναφορικά με το κτίσιμο του ρόστερ. Υπάρχει η πεποίθηση πως το υπάρχον υλικό είναι υψηλής ποιότητας και πως χρειάζεται σωστή δουλειά για να αποφέρει «καρπούς».

Ναι μεν, τα νέα πρόσωπα που θα έρθουν στην τεχνική ηγεσία και στον τομέα των διαπραγματεύσεων, θα έχουν «άποψη» και θα κάνουν τις επιλογές τους, αλλά δεν θα «χτίσουν» το δικό τους οικοδόμημα τουβλάκι – τουβλάκι από την αρχή.

Ήδη, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει έρθει σε επαφή με κορυφαίες μανατζερικές πιάτσες για να εντοπίσει τα κατάλληλα πρόσωπα για την «επόμενη μέρα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Sportday.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News