Αλαφούζος σε πιστωτές: «Τότε θα πληρωθείτε»

«Δεν κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα!»

Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θέλει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και τον χώρο του ποδοσφαίρου, ωστόσο, συνεχίζεται κανονικά η ενασχόλησή του με το «τριφύλλι» και μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες καλείται να πληρώσει χρέη της ομάδας.

Τα περσινά… με τις προσφυγές, τις οικονομικές επιβαρύνσεις κατά του συλλόγου και τις ποινές αφαίρεσης τριών βαθμών δεν πρόκειται να τα ξαναζήσουν στο «τριφύλλι».

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει υποσχεθεί ότι θα πληρώσει τα χρέη που του αντιστοιχούν και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο σημάδι ασυνέπειας από τον «Mr ΣΚΑΙ».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Livesport ο γνωστός εφοπλιστής αναμένεται να πληρώσεις τις δόσεις του μήνα στους πιστωτές προς τα τέλη του Οκτώβρη. Μάλιστα, συνεργάτες του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ επικοινώνησαν με τους δικηγόρους των πιστωτών για να ενημερωθούν για τις πληρωμές.

Συνεπώς, οι πράσινοι δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα τον μήνα Οκτώβρη, παρότι θα περίμεναν ένα οικονομικό μπόνους από την Panasia και τον εκπρόσωπό της, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News