Αλαφούζος: “Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί”

Ρωτούσε για το "Παναθηναϊκός TV" ο Αλαφούζος

Την ανεξαρτητοποίηση της Superleague υπερψηφίζει ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μίλησε στο τελευταίο ΔΣ της Λίγκας.

Αναλυτικά:

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Έδιωξε… εντεκάδα και «θησαύρισε» ο Παναθηναϊκός! (πίνακες)

Λεφτά από το πουθενά ίσως πάρει ο Παναθηναϊκός

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

«Η ΟΥΕΦΑ δημιουργεί συνθήκες για να αυτονομηθεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο από την ΕΠΟ. Θέλει να βρει έναν εκτελεστικό διευθυντή διότι βλέπει την δυσλειτουργία που υπάρχει στην ΕΠΟ.

Νομίζω πως αυτό που έγινε στην ΕΠΟ την προηγούμενη εβδομάδα δεν πρέπει να περάσει χωρίς αντίδραση. Δεν είναι δυνατόν να ψηφίζει όλη μαζί η Σούπερ Λιγκ κάτι. Και άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να ανατρέπουν αυτήν την απόφαση.

Η ΕΠΟ δε δέχτηκε να δημιουργηθεί κάποια επιτροπή για να δει ποια θα ήταν ιδανική ρύθμιση με το Κύπελλο και την έναρξη του πρωταθλήματος και μας έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ούτε μπορούμε να είμαστε τα καλά παιδιά που πάντα να λένε ναι και να υπομένουν από την ΕΠΟ τα πάντα.

Δεν γίνεται αυτό. Είμαστε το ποδόσφαιρο, Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τόσο μικρή δύναμη και επιρροή στην ΕΠΟ.

Γι’ αυτό το λόγο δεν ξέρω αν θα πρέπει να φύγουμε τελείως, αυτό μπορεί να είναι ακραίο, αλλά ότι πρέπει να απέχει η Σουπερ Λίγκ, κατά τη δική μου γνώμη, από τις επόμενες συνεδριάσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε».​


Eλέγξτε επίσης

"Εδειξε" Παναθηναϊκό ο Κορσιά

“Εδειξε” Παναθηναϊκό ο Κορσιά

Ο Σεμπαστιάν Κορσιά επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς Παναθηναϊκού για το πρόσωπό του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.