Αλαφούζος: Οι 4 λόγοι που κράτησε τον Μπόλονι

Αλαφούζος: «Μην πάρουμε παίκτες εις βάρος των Ελλήνων»

Ο Λάζλο Μπόλονι παραμένει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Υπήρχαν τέσσερις βασικοί λόγοι που ο Αλαφούζος επέλεξε να πάει κόντρα στο ρεύμα των αποδυτηρίων και συνεργατών του διατηρώντας προσώρας τον 68χρονο τεχνικό στον πράσινο πάγκο:

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday:

1. Θεωρεί πως ο Μπόλονι δεν έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την εικόνα της ομάδας κι έχει πειστεί απ’ τις συζητήσεις του με τον Ρουμάνο τεχνικό και τον Ντρεοσί ότι οι παίκτες λειτουργούν με κακομαθημένη λογική.

2. Ο Αλαφούζος μπάλα δεν ξέρει. Ούτε έμαθε στα χρόνια της ενασχόλησής του με το τριφύλλι. Πιστεύει εντούτοις πως ακόμη και με αυτό το παρωχημένο για τους περισσότερους αγωνιστικό στυλ και τρόπο παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός ήταν τις περισσότερες φορές αποτελεσματικός στα μεγάλα παιχνίδια. Πλέον έχει μπροστά του έντεκα ντέρμπι.

3. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού δεν ήθελε εκτός των άλλων να διαταράξει τις εσωτερικές ισορροπίες ειδικά με τον Πιερ Ντρεοσί. Απ’ τη στιγμή που ο Γάλλος τζένεραλ μάνατζερ ήταν κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο διαζυγίου με τον Μπόλονι θα υπήρχε θέμα συνολικά.

4. Ενας άλλος σημαντικός για τον ίδιο λόγος είναι ότι κουράστηκε να πληρώνει προπονητές κι αποζημιώσεις. Αν φύγει ο Μπόλονι πριν από το τέλος της σεζόν θα πρέπει να λάβει 180.000 ευρώ αλλά να πληρωθεί και ο επόμενος προπονητής ο τρίτος στην ίδια σεζόν και τέταρτος μέσα σε έναν χρόνο.

Πηγή: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News