Αλαφούζος: Μήνυμα σε Βαγιαννίδη

Ντεμπούτο με γκολ για Βαγιαννίδη! (vid)

Ο κορονοϊός έχει πάει πολλές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό πίσω, αφού δεν υπάρχουν ούτε αγωνιστικές υποχρεώσεις, ούτε προπονήσεις, αλλά ούτε και επαφές για την επόμενη σεζόν.

Παρόλα αυτά, ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με την πλευρά του Βαγιαννίδη, με τον οποίο υπήρχαν επαφές για νέο συμβόλαιο αλλά «πάγωσαν» φυσιολογικά λόγω της έξαρσης της πανδημίας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μίλησε με την οικογένεια του παίκτη και είπε ότι «λόγω της πανδημίας δεν μπορούμε να τα πούμε από κοντά και όταν περάσει με το καλό θα κάνουμε το ραντεβού».

Όταν επανέλθει η κανονικότητα και με τα σημερινά δεδομένα το πιο πιθανό είναι να υπάρξει συμφωνία με τον Βαγιαννίδη μετά το ραντεβού, που θα γίνει με τον Αλαφούζο , αφού πλέον και με τα όσα έχουν συμβεί παγκόσμια είναι και πιο δύσκολο να πάρει κάποιος την απόφαση να πάει στο εξωτερικό την επόμενη περίοδο.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News