Αλαφούζος και Κωνσταντίνου έβγαλαν λάδι τον Μαρινάκη για τη μπουνιά - Κατάθεση-παρωδία από Κωνσταντίνου

Επενδυτή για τον ΣΚΑΪ αναζητά ο Γιάννης Αλαφούζος - Το παρασκήνιο με Μαρινάκη

Γιάννης Αλαφούζος και Βασίλης Κωνσταντίνου έκαναν πίσω στις μηνύσεις που είχαν καταθέσει κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, για την μπουνιά στο Δ.Σ. της λίγκας πριν από 4,5 χρόνια!

Σύμδωνα με την ιστοσελίδα sdna.gr, ανακλήθηκαν οι μηνύ

Για ποιο λόγο; Μόνο αυτοί ξέρουν! Ωστόσο, για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, δεν χωρούσε ανάκληση. Η υπόθεση έπρεπε να εκδικαστεί υποχρεωτικά. Και κάπου εκεί ξεκινάει το θέατρο του παραλόγου, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να ανεβαίνει στο εδώλιο και να δίνει ένα πραγματικό ρεσιτάλ με τις ατάκες του:

«Δεν ήταν μία επικίνδυνη στιγμή. Ήταν κάτι απλό. Υπήρξε μία ένταση στην συνεδρίαση, όμως δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και το θέμα έληξε εκεί. Δεν υπήρχε κάποιος δόλος, ώστε να τραυματιστώ, όλα έγιναν πάνω στην ένταση της στιγμής. Εκείνη την στιγμή γινόταν χαμός με όλους τους εκπροσώπους της Super League. Ήταν θέμα παρεξήγησης. Εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, ξέρουμε ότι στο χώρο μας συμβαίνουν αυτά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News