Αλαφούζος: Η συνομιλία με Γιοβάνοβιτς για τα μεταγραφικά - Τσεκ σε παίκτες

Παναθηναϊκός: Τότε -μόνο- θα υπογράψει ο Γιοβάνοβιτς!

Στο Κορωπί βρέθηκε χθες ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και να στείλει το ξεκάθαρο μήνυμά του ενόψει της νέας σεζόν και φυσικής της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το ερχόμενο Σάββατο (20:30) στη Λεωφόρο.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν από την έναρξη της προπόνησης είχε συνεργασία για αρκετή ώρα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σύμφωνα με τη Livesport, ο Αλαφούζος θέλησε να ενημερωθεί για την κατάσταση του Παναθηναϊκού πριν από το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα για την πρεμιέρα της Super League.

Παράλληλα, όμως, μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξε και συζήτηση για τα μεταγραφικά. Λίγες μέρες πριν λήξει η προθεσμία για τους ελεύθερους, ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει υποδείξει παίκτη αλλά συνεχίζει να τσεκάρει κάποιες περιπτώσεις που φαίνονται ενδιαφέρουσες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News