«Αλαφούζος: Φέρνει κι άλλον πίσω μετά τον Βιγιαφάνιες» (pics)

«Αλαφούζος: Φέρνει κι άλλον πίσω μετά τον Βιγιαφάνιες» (pics)

Ο Παναθηναϊκός και πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Αλαφούζος, φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή ενός ακόμη παίκτη, μετά τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Παίκτης που ήταν μέλος εκείνης της φουρνιάς του τριφυλλιού. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, δεν πρόκειται ούτε για τον Ζέκα, αλλά ούτε και τον Μπέργκ.

Πρόκειται για κάποιον που πλέον δεν παίζει ποδόσφαιρο, ενώ όπως σημειώνει το δημοσίευμα- αφορά άλλο πόστο, καταλήγοντας με την εξής φράση: «Τα κροατικά άλλωστε πάντα είχαν πέραση στον Παναθηναϊκό».

«Αλαφούζος: Φέρνει κι άλλον πίσω μετά τον Βιγιαφάνιες» (pics)

Αρα, αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, θα δούμε ότι εκείνη η φουρνιά είχε τρεις Κροάτες. Τον Πέτριτς, τον Πράνιτς και τον Σίλντενφελντ.

Ο Πράνιτς είναι ήδη προπονητής σε ομάδα, ο Σίλντενφελντ είναι ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης.

Διά της ατόπου απαγωγής, λοιπόν, ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται να επαναφέρει τον Πέτριτς (έχει ήδη ένα δίπλωμα προπονητικής) στο τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News