Αλαφούζος: «Φανταστείτε να πάει παίκτης στην προπόνηση και να έχει κορoνοϊό»

Αλαφούζος: «Φανταστείτε να πάει παίκτης στην προπόνηση και να έχει κορoνοϊό»

Πρόωρη λήξη του πρωταθλήματος χωρίς διεξαγωγή πλέι-οφ και πλέι-άουτ πρότεινε δια στόματος Γιάννη Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League 1.

Στην τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων της Super League 1 ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε τη θέση για πρόωρη λήξη της διοργάνωσης χωρίς τη διεξαγωγή πλέι-οφ και πλέι-άουτ.

Μάλιστα, ο Αλαφούζος έφερε και το παράδειγμα του Βελγίου, το οποίο όπως μεταδιδουν τα Μέσα της χώρας, διακόπτει το πρωτάθλημά του, χρίζοντας πρωταθλήτρια την πρωτοπόρο, Κλαμπ Μπριζ.

«Φανταστείτε τι θα γίνει ένας παίκτης έχει στην προπόνηση κορωνοϊό. Πρέπει να διακοπεί το πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση να γίνει σε δύο και όχι σε τρεις εβδομάδες. Δείτε τι έγινε στο Βέλγιο. Κι άλλες χώρες θα διακόψουν», είπε ο Αλαφούζος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News