Αλαφούζος: «Αφεντικό» ο Ρόκα

Τι χρεώνει ο Αλαφούζος στον Δώνη

Το σκηνικό άλλαξε τις τελευταίες εβδομάδες στον Παναθηναϊκό, σε σχέση με την εκρηκτική κατάσταση της 20ής Φεβρουαρίου, μετά το on camera ξέσπασμα του Γιώργου Δώνη και τις αιχμές κατά του Αλαφούζου και του Ρόκα για τον προγραμματισμό και τη συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα.

Η φωτιά σε ένα βαθμό έσβησε, ωστόσο χωρίς να επιλύσουν όλα τα ανοικτά ζητήματα, που θα ξεκαθαρίσουν μόνον αν οι δύο άντρες καθίσουν και μιλήσουν ανοικτά και με ειλικρίνεια.

Αυτή η συνάντηση έχει μπει στον… πάγο, διότι τούτη τη στιγμή στην ατζέντα ιδιοκτήτη του «τριφυλλιού» (που έχει περιορίσει προληπτικά όλα τα ραντεβού του) υπάρχει μόνον ο κορονοϊός. Και οι συνέπειες που θα έχει οικονομικά αυτός ο «εφιάλτης» τόσο στις επιχειρήσεις του, όσο και στην ΠΑΕ.

Αυτό που δεν δείχνει να αλλάζει με τίποτα στο μυαλό του Αλαφούζου, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, είναι η απόφασή του να δώσει τα «κλειδιά» στον Καταλανό τεχνικό διευθυντή, χρίζοντας τον «αφεντικό» του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κάτι που «ακουμπάει» τις σκέψεις του Δώνη για την επόμενη μέρα. Ο Δώνης δεν θέλει να κάνει ο ίδιος το «αφεντικό» και σε αντίστοιχη κουβέντα με τον Αλαφούζο τον Οκτώβριο το είχε αποφύγει.

Η (απολύτως λογική) επιθυμία του ωστόσο, είναι να υπάρχει αυξημένος βαθμός συνεργασίας. Κι όλα αρχίζουν και τελειώνουν σε μία λέξη: «Αρμοδιότητες». Διότι εάν στην κουβέντα που θα γίνει με την ιδιοκτησία, ο 50χρονος τεχνικός διαπιστώσει πως ο ρόλος του στις κεντρικές αποφάσεις θα είναι μονάχα… συμπληρωματικός, ουδείς μπορεί να προδικάσει την τελική εξέλιξη και το αν θα συνεχίσουν οι δύο πλευρές την κοινή πορεία τους.

Πληροφορίες: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News