ΑΚΥΡΟΣ ο συναγερμός για Γκιστ - Για το... σπίτι μιλούσε η γυναίκα του (pic)

Ο Παναθηναϊκός ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ - Νίκη επί της Μπουντούτσνοστ και τώρα...play off!

Η γυναίκα του Τζέιμς Γκιστ ανέβασε ένα μήνυμα στο προφίλ της, αναφερόμενη στο σπίτι που… αφήνει, αλλά πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για οριστικό τέλος του Γκιστ από τον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιο του Γκιστ έληξε και πολλοί, βλέποντας την ανάρτηση της γυναίκας του σχετικά με το… αντίο στο σπίτι τους, θεώρησαν ότι τελείωσε οριστικά ο Γκιστ από το τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα του Γκιστ έγραψε:

«Τελευταία μέρα εδώ και όσο το σπίτι αδειάζει προσπαθώ όσο πιο σκληρά γίνεται να μην κλάψω. Περάσαμε πέντε χρόνια σε αυτό το σπίτι, φέραμε τον γιο μας πίσω σε αυτό το σπίτι, ρίξαμε δάκρυα χαράς και πόνου σε αυτό το σπίτι. Γελάσαμε μέχρι να πονέσουμε, φιλοξενήσαμε δείπνα στην ομάδα, που όμως έμοιαζαν με οικογενειακά δείπνα. Συνέβησαν πολλά πράγματα σε αυτό το σπίτι. Ήταν το πρώτο μας πραγματικό σπίτι. Οπότε ξεπακεταραμε και μπαίναμε μέσα κάθε τέλος του Αυγούστου, λέγαμε “είναι τόσο ωραία να επιστρέφεις σπίτι”. Είμαι ευγνώμων σε αυτό το σπίτι, που μας επέτρεψε να χτίσουμε τόσες πολλές αξέχαστες αναμνήσεις».

Ωστόσο, λίγο αργότερα, η κυρία Γκιστ ξεκαθάρισε ότι δεν μιλούσε για δουλειά, αλλά για το σπίτι.

Το αν, όμως, ο Γκιστ παραμείνει τελικά στο τριφύλλι, παραμένει ανοικτό, προς το παρόν…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News